Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
 

 02 / 244 60 00                     info@procreditbank.com.mk

 02 / 321 99 01                     Манапо бр.7
 SWIFT:PRBUMK22XXX              1000 Скопје, Македонија

НОВОСТИ

На 02.02.2018 во Франкфурт на Мајна, ПроКредит Холдинг, матична компанија на ПроКредит Групацијата, успешно го реализираше одобреното зголемување на капиталот. Беа издадени вкупно 5.354.408 нови акции по цена од 11,40 евра, што резултираше со бруто зголемување на акционерскиот капитал на ПроКредит за околу 61 милион евра.  Прочитај повеќе>>>