Мрежа на експозитури и банкомати

    ИЗВЕСТУВАЊЕ

    Ве известуваме дека експозитура Хром ќе биде отворена за работа со клиенти до 01.03.2017. По оваа дата услугите на банката може да ги користите во сите експозитури и Зони 24/7 на ПроКредит во Скопје.


    Експозитури
    Банкомати