Дознај повеќе за енергетско ефикасни решенија

Дали знаете колкави се загубите на енергија во Вашиот дом?

                                                                    
  

 

За поголем комфор и помали сметки во Вашиот дом инвестирајте во подобрување на неговата енергетска ефикасност:

 
 
 
 
                                                                     
16.03.2018
  • EUR 61,35 61,5036 61,80
  • USD 48,50 49,8368 50,50
  • CHF 51,20 52,6166 53,80
  • GBP 68,45 69,5113 70,85
  • CNY 6,05 7,8885 8,05