Rrjeti i degeve dhe bankomate

    Ju nuk keni më nevojë që të kërkoni bankomat të ProCredit-it rreth Jush, kartela e re MasterCard Debit Ju mundëson 3 tërheqje falas të parave për çdo muaj nga cilido bankomat në vend.
    DEGËT
    BANKOMATE