НОВИ ЛОКАЦИИ НА БАНКОМАТИ 

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека ПроКредит Банка ја менува и освежуваме мрежата на банкомати во целата земја. Новите банкомати ќе бидат поставени на повидливи, атрактивни и подостапни локации и ќе имаат 24/7 надзор за Ваша безбедност и сигурност. 
Банкоматите се поставени на дел од овие локации (обележани со зелено), а останатите се во процес на поставување кој ќе трае накајсно до Нова Година.
 
Локации на новите банкомати се:
 
 Воедно, вршиме и повлекување на дел од постоечките локации на банкоматите и поставуваме информација со најблиските локации за следен банкомат.  Имајте во предвид дека банкоматите на следниве локации ќе бидат отстранети во периодот до Нова Година.
Скопје:
 
ТЦ Бисер
СП маркет Кисела Вода - oтстранет
Драчево - отстранет
Лептокарија - oтстранет
СП маркет Тафталиџе - отстранет
СП Планет - отстранет
Марком – Аеродром - отстранет
Даре Џамбаз - отстранет
Ченто - отстранет
СП Маркет Автокоманда - отстранет
Сарај
Леонтиќ - отстранет
 

Други градови:
 
Штип – аптека Радолек - отстранет
Пробиштип - отстранет
Велес Академија - отстранет
Битола Клинички Центар- отстранет
Тетово Штулов
Тетово Седра
Струга - Интек - отстранет
Охрид Цвеќара Мартина - отстранет
Кичево - отстранет 
Кочани - отстранет