plastika

ПроКредит Банка организираше едукативна активност за секое дете за да ја поттикнеме свеста за управување со отпад

Како банка која во секојдневното работење применува голем број на мерки за заштита на животната средина и токму поради истата причина ги поканивме и помладите генерации да се приклучат на нашата иницијатива.

Како и досега, креативноста на младите нема граници. Погледнете ги нивните креации на сликите подоле.

 • avtomobil
 • buket
 • znak
 • voz2
 • voz
 • gubrivo
 • casovinik
 • cvet
 • ukras
 • veligdeb
 • avion
 • telefon
 • soncev sistem
 • slika
 • kasicka
 • sad z amolivi
 • pcela
 • motorika 2
 • motorika
 • raketa
 • poklon
 • riba
 • robot
 • sad za molib
 • sad za ptici