Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
Enter description...
 

 02 / 244 60 00                     info@procreditbank.com.mk

 02 / 321 99 01                     Манапо бр.7
 SWIFT:PRBUMK22XXX              1000 Скопје, Македонија

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани клиенти, Ве известуваме дека поради надградба на системите на банката, во недела на 19.08.2018 во период од 17:30 – 18:30 часот нема да бидете во можност да го користите Вашето е-банкарството.