КОМПЛЕТНА БАНКАРСКА УСЛУГА

ПроКредит Банка е матична банка за Вашето претпријатие и место за Вашето комплетно банкарско работење. Можете да управувате со Вашите сопствени и семејни трансакциски и штедни сметки во една иста банка, поволно, ефикасно и со високо квалитетна услуга.

16.03.2018
  • EUR 61,35 61,5036 61,80
  • USD 48,50 49,8368 50,50
  • CHF 51,20 52,6166 53,80
  • GBP 68,45 69,5113 70,85
  • CNY 6,05 7,8885 8,05